Pedagógusképzés

A ZöldForgó Élménynap program sikerességének egyik kulcsa a pedagógusok hatékony közreműködése.

Az élménynap programsorozatban a pedagógus kollégáknak részletes betekintést nyújtunk a program elemeibe és lehetőségek adunk ezek Zöldforgó Élménynap helyszínen történő kipróbálására. A lenti online regisztrációval elérhetővé teszünk  egy pedagógus támogató információs anyagot, amelyen keresztül megismerkedhetnek a programban használt AR (kiterjesztett valóság) és VR (virtuális valóság) technológiákkal, eszközökkel és azok használatával a gyakorlatban illetve az oktatástámogató lehetőségeivel.

A pedagógus képző információk a pandémia miatt személyesen, online és elektronikus formában is elérhetőek a programban regisztrált pedagógus kollégák részére.

A képzési anyag megoldási lehetőségeket nyújt abban, hogy az élménynapot követően, vagy azon kívül az iskolák a mindennapokban hogyan nevelhetnek játékosan, érdekesen környezettudatos diákokat.  Iskolánként akár több pedagógus regisztrációját is várjuk, akik szeretnék tudásukat az új technológiák oktatási lehetőségeinek megismerésével gazdagítani.

A képzésen történő részvételt 350 pedagógusnak térítésmentesen tudjuk biztosítani, ezért regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt követően a pedagógusokat e-mailben tájékoztatjuk a választható időpontokról, helyszínekről  és a további részletekről.

Főtámogató

Szakmai partnerek

A ZöldForgó Élményprogram az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósul meg.